Hotel, szálloda > Keszthely - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hotel, szálloda > 6 weboldal. Kategória leírása: Szállodák és hotelek honlapjai. Elérhetőségek, információk, adatok. Club Hotel Abbázia, Danubius Hotel Helikon ...
Szponzorált linkek
Kristály Hotel
http://www.kristalyhotel.hu/index.php

A Kristály Hotel*** Keszthely zöldövezetében helyezkedik el, pár lépésre a Balatontól, de közel a város szívéhez, így egyszerre élvezhető az idilli nyugalom, és a belváros nyüzsgése. A Hotel 41 szobája és a szobafoglalással automatikusan igénybe vehető wellness részlege várja az önfeledt pihenésre, illetve szépségkúrára vágyó vendégeit.

Kristály Hotel
Admiral Hotel
http://www.admiralpanzio.hu/

Az egész évben működő Admiral Hotel***- Panzió Keszthely üdülőövezetében helyezkedik el a városközponttól 1200, a balatoni strandtól és vitorláskikötőtől pedig 400 méterre. Fekvéséből adódóan egyszerre jeleníti meg a vidéki élet természet közeli nyugalmát, illetve a nyüzsgő településcentrum sokoldalú szolgáltatásainak könnyű elérhetőségét.

Admiral Hotel
Bacchus Hotel
http://www.bacchushotel.hu/#content.php?p=

A Balaton és a Bakony hegység ölelésében elhelyezkedő Keszthely és környéke Magyarország egyik legszebb tája. Keszthelyt délről és keletről a jól kiépített strandjaival a Balaton, nyugatról a páratlan természeti értékeivel a Kis-Balaton, északról a Bakony erdei, patakjai határolják.

Bacchus Hotel
Hotel Kakadu
http://www.ohb.hu/kakadu/index.hu.html

Keszthely a Balaton nyugati csücskében található, Budapesttõl 180 km-re. A Balaton partjától mindössze 500 m-re fekvõ Kakadu Panzió Hotel háromcsillagos, ugyanakkor a legkorszerûbb szállodai igényeket kielégítõ kis hotel, mely panzió áron szállodai szolgáltatást nyújt.

Hotel Kakadu
Tréninghelyszínek.com - tréning helyszín kereső
http://www.treninghelyszinek.com

Tréning helyszín, és tréning szolgáltató kereső, akciós tréning ajánlatok, tréningszervezés segédlet.

Tréninghelyszínek.com - tréning helyszín kereső
Konferenciahelyszínek.com
http://www.konferenciahelyszinek.com

Konferencia helyszín, és konferencia szolgáltató kereső, akciós konferencia ajánlatok, konferenciaszervezés segédlet.

Konferenciahelyszínek.com
Hirdetések
Oldal leírása
keszthely.wyw.hu: Balaton - Keszthely város katalógus - keszthelyi, cégek, iskolák, kft-k, szállás, története. Utazás, nyaralás, hotel, apartman, panzió. Ingatlan, oktatás, szórakozás, sport, cégek.
Gyűjteményünkben 155 válogatott Keszthely témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2580