Szomszédos települések > Keszthely - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szomszédos települések > 10 weboldal. Kategória leírása: Keszthely város közeli és távoli szomszédai. Önkormányzatok, polgármesteri hivatal, fontos információk.
Szponzorált linkek
Nagykanizsa - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagykanizsa

Nagykanizsa (németül Großkirchen, Großkanizsa, horvátul Kaniža, törökül Kanije) egy közepes méretű megyei jogú város Zala megyében. A Nagykanizsai kistérség központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe.

Nagykanizsa - Wikipédia
Tapolca
http://www.tapolca.hu/

A több mint 18 ezer lakosú város, a róla elnevezett medence közepén, ősi közlekedési utak csomópontjában, a síkságból kiemelkedő alacsony hátságon fekszik. Az új kőkor óta lakott hely. Először 1182-ben említik írásban, Topulza néven.

Tapolca
Balatonberény
http://www.balatonbereny.hu/

Balatonberény hivatalos honlapja. Turizmus, közlekedés, aktuális ...

Balatonberény
Fonyód
http://www.fonyod.hu/

Balaton, Fonyód, nyaralás, üdülés, pihenés, déli-part,Plattensee Fonyód város hivatalos honlapja. Fonyod town official website.

Fonyód
Zalakaros
http://www.zalakaros.hu/

Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé. És van egy a hétköznapi emberi értékrend fogalmaival alig meghatározható különös kincs, a föld forrongó mélységeinek becses ajándéka, különféle értékes ásványok oldatával telített közel 100 C-os gyógyvíz.

Zalakaros
Balatongyörök
http://www.balatongyorok.hu/

Balatongyörök a Keszthelyi- és a Szigligeti-öböl által határolt földnyúlványon helyezkedik el. A terület az őskor óta lakott volt. A kőkorszakból kőbalta, a Kr.e. III. századból rézfejsze került elő. A Kr.u. III. századból származó római telep és fürdő maradványait tárták fel a Balaton-parttól párszáz méterre a Szépkilátó tövében.

Balatongyörök
Zalaszentgrót
http://www.zalaszentgrot.hu/

A baloldalon megnyílt almenü segítségével megismerkedhet a város történetével, nevezetességeivel, gazdaságával, intézményrendszerével, egyesületeivel, művészeti csoportjaival, és persze termálfürdőjével is.

Zalaszentgrót
Vállus
http://www.vallus.hu/

A település határában, attól délre a régészek bronzkori, koravaskori települést feltételeznek. Erre utal a múlt század végén felfedezett bronzkincs is, melyet egy edénybe rejtve találtak meg a Büdöskúti-puszta mellett, s azóta is több hasonló korú lelet került elő erdőtelepítés, földmunkák közben. A környéken a későnépvándorlás korából, s a római korból is tártak fel sírokat.

Vállus
Fonyódliget
http://www.szallaskereso.hu/fonyodliget/

Fonyódliget Fónyód keleti település része. Hosszú szabadstrandjáról nyáron gyönyörű kilátás van a Bacsony környéki vulkanikus eredetű hegyekre.

Fonyódliget
Zalaegerszeg
http://www.zalaegerszeg.hu/tart/index/73/1

Zalaegerszeg Megyei jogú város hivatalos honlapja. ...

Zalaegerszeg
Hirdetések
Oldal leírása
keszthely.wyw.hu: Balaton - Keszthely város katalógus - keszthelyi, cégek, iskolák, kft-k, szállás, története. Utazás, nyaralás, hotel, apartman, panzió. Ingatlan, oktatás, szórakozás, sport, cégek.
Gyűjteményünkben 155 válogatott Keszthely témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2580